Wegverkeersrecht

  • U werd geflitst en wenst te weten wat er u boven het hoofd hangt?
  • U testte positief bij een alcoholcontrole en wenst te weten wat er u te wachten staat?
  • U werd betrapt bij het rijden onder invloed van cannabis en wenst te weten wat de gevolgen zijn?
  • U werd het slachtoffer van een verkeersongeval en wenst de door u geleden schade te verhalen op de aansprakelijke voor het ongeval?
  • U werd gedagvaard door om te verschijnen voor de Politierechtbank en wenst uw verdediging op een zorgvuldige en juridisch onderbouwde wijze te voeren?
  • U werd gedagvaard wegens vluchtmisdrijf, maar u wist niet dat u bij een ongeval betrokken was?

Op dergelijke praktische en theoretische vragen en vele andere vindt u een antwoord op onze gespecialiseerde website rond verkeersrecht: advocaat-verkeersrecht.be.

Kan u geen antwoord vinden op uw vragen of wenst u meer gedetailleerde informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met advocatenkantoor VRIJMOED ADVOCATEN, een gespecialiseerd kantoor inzake wegverkeersrecht en verzekeringsrecht.

Wij helpen u graag met uw strafrechtelijke verdediging voor de Politierechtbank en/of de afhandeling van Uw verkeersongeval als gespecialiseerd advocaat verkeersrecht.

U vindt dat u in uw recht bent en als slachtoffer dient te worden beschouwd maar uw tegenpartij denkt daar anders over. Wat staat er u te doen? In de praktijk bestaat er immers een groot verschil tussen denken dat u in uw recht bent en effectief in uw recht te worden gesteld. Advocatenkantoor VRIJMOED ADVOCATEN helpt u dan ook om uw rechten te verdedigen!